Okategoriserade

Har inte styrkan

Godmorgon på er alla fina.

Jag sitter just nu i sängen och är ganska ledsen. Anledningen till att jag är ledsen är för att jag inte kan få i mig nå frukost utan sitter här med endast mitt morgonkaffe då min anorexia just nu sätter käppar i hjulen för mig. Jag hatar verkligen när min anorexia tar över på dehär sättet och får mig att tro en massa hemskheter om mig själv för jag har inte styrkan till mota bort dom tankarna när jag är ensam.

Jag ska iallafall försöka få i mig kaffet och sedan göra mig iordning till praktiken så får jag se hur länge jag går idag, som tur är har jag en sån snäll lärare och även handledare på praktiken som har full förståelse över min sjukdom vilket känns skönt får då behöver jag ej må dåligt över att jag kanske inte orkar fulla dagar men kämpar på så länge jag orkar iallafall.

Hoppas iallafall att ni alla har en jätte fin onsdag, puss.♥️