Okategoriserade

Nya möblerna

Gokväll på er.

Jag sitter just nu i min nya helt fantastisk soffa och tar det lugnt efter en lång dag.

Idag blev det nya möbler till vardagsrummet och jag ör sååå nöjd över resultatet just nu, jag tycker allting föll riktigt på plats nu när jag fck en ny soffa och även en fåtölj med fotpall till och tycker verkligen att jag fick det som jag ville nu och jag kan inte vara mer nöjd just nu. Jag var även iväg en vända på gymmet här under kvällen och så var jag, klantig son jag är dum nog att tappa min nya mobil så nu är skärmen åter igen sprucken……

Jag har heller inte inte lyckats somna än sen jag skrev mitt senaste inlägg så jag ska därför snart gå och lägga mig hade jag tänkt då jag har mina första omläggningar imorgon vilket jag är lite nervös över men det kommer säkert gå bra så länge jag bara lyckas somna nu och får sova hela natten. Egentligen hade jag även träff med psykologen imorgon men just nu går praktiken före så psykologen får nog allt ta och vänta några veckor tyvärr haha men nu blir det som sagt snart sången sen sooova.