Okategoriserade

Dinner time

Så var man åter hemma igen efter en mysig middag ute med far och nu har jag åter igen plaserat mig i soffan och känner mig mer eller mindre död just nu haha.

Jag hade faktiskt nästan tänkt mig att jag skulle ta mig en sväng till gymmet endå men det är just nu strömavbrott i halva stan och även på gymmet var det de nu när jag gick hem så jag skippat nog träningen idag.

Middagen var iallafall väldigt god, ikväll valde vi att gå till sportbaren här i Köping och både jag och far tog varsin fläskfilé vilket var super gott.🥩

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på dock,  min tanke var ju att jag skulle bara vara hemma ikväll och köra på myskväll men jag har typ inte riktigt lust för det längre (även fast jag är helt slut) så jag får väll se vad jag ska hitta på, den som lever får se.

Jag hoppas iallafall att ni alla har en bra fredagskväll och en bra start på helgen, puss.❤️