Okategoriserade

Dom äckliga tankarna

Godmorgon på er alla fina!

Klockan är 06 och jag sitter och dricker mitt morgonkaffe, lyssnar på lite bra musik samt försöker få i mig lite frukost innan jag ska göra mig iordning för dagens praktik och ge mig iväg. Jag känner mig inte alls sugen på att äta just nu men jag måste bara försöka tänka bort dom äckliga tankar som mitt anorexianonster säger till mig just nu för annars kommer denna dagen att bli ett helvete.

Idag blir det hur som haver praktik under förmiddagen med lite bokade såromläggningar och sedan ikväll ska jag ch far ut och äta och sedan får jag se vad som mer händer. Någonting mer kul händer säkert men just nu får dagen bara rulla utan nå större planer så får v se vad som händer helt enkelt.

Hoppas iallafall att ni alla får en fin fredag nu så länge så hörs vi sen, puss.♥️