Okategoriserade

Nya intryck

Shit vilken dag jag har haft och shit vad fort dagen har gått. Klockan är snart halv 5 redan och jag ligger just nu i soffan och här har jag legat nu sen jag kom hem vid klockan 2 men nu ska jag snart göra mig iordning för om någon timma ska jag och far ut och äta middag.

Dagens praktik gick även den väldigt fort och det var full rulle genom hela passet med olika omläggningar och även mycket administrativt arbete och det är faktiskt något som jag inte hade en susning om förens i måndags, att det är så otroligt mycket pappersarbete när man jobbar på en avdelning som undersköterska och efter idag när jag då fick sitta och gå igenom allting och lära mig hur man gör så kan jag lova er att jag blev rätt slut i huvet haha. Det är ju väldigt mycket nya intryck såhär undet första veckan på ett helt nytt ställe men samtidigt så är det ju väldigt kul också och jag stortrivs verkligen på avdelningen.

Men nu är jag iallafall hemma och klar för dagen så nu återstår bara middag med far och sen blir jag nog endast hemma under resterande tid av kvällen, inte ens gymma kommer jag göra haha.❤️