Okategoriserade

Panik

Godmorgon på er!

Så var det söndag igen och jag sitter just nu och diggar till lite skön musik och ska snart dra igång med lite söndagstidning hade jag tänkt. Jag borde också försöka plugga lite men just nu känns min hjärna som mos tyvärr, jag fick nämligen inte i mig frukosten jag gjorde här nu under morgonen tyvärr men ska ge det ett nytt försök om någon timme igen.

Här under morgonen var jag även väldigt dum då jag gjorde något som jag inte ska göra och det var att jag vägde mig och såg att jag har gått ner i vikt igen (43,6kg) vilket gjorde att mitt anorexiamonster skörd av lycka men själv så fick jag nästan panik över det för jag vet att om jag går ner mer i vikt nu kommer jag till slut tvingas till vård och det vill jag verkligen inte. Jag önskar bara just nu att jag kunde få slippa denna jäkla dragkamp som jag ständigt har med mina ätstörningar för det tar kål på mig just nu…

Hur som haver, nu ska jag dra igång med städning sen även försöka plugga lite. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin söndag nu så länge så hörs vi sen, puss.♥️