Okategoriserade

Det borde funka

Godmorgon alla fina.

Tjugo över 6 är klockan och jag sitter här i soffan och ska snart försöka få i mig lite frukost. Idag ör det måndag och jag går in på min andra praktikvecka vilket känns bra och jag känner mig taggad inför denna vecka på att få lära och se massa nytt. Jag hoppas bara att jag orkar och att inte kroppen säger ifrån som den gjorde förra måndagen men så länge jag bara kan ordna med att få i mig mina måltider borde det funka.

Igår var jag hur som haver bara hemma under dagen och kollade på film, städade och gjorde matlådor inför veckan. Jag testade att göra en linsgryta här för några veckor sen som jag hade i frysen som jag enkelt bara kunde ta fram och till den fick det bli broccoli, spenat och sojabönor vilket jag tror kan bli dunder. Jag var även iväg en snabb vända till gymmet, dock blev det ett väldigt kort pass för jag hade noll energi så passet varade endast i trettio minuter varav dom minutrarna fick bestå av 4 arm/axelövningar och mer än så gjorde jag inte igår vilket var skönt för jag nu är jag uppladdad inför denna vecka.

Nu ska jag iallafall dricka upp mitt morgonkaffe, försöka få i mig frukosten sen bege mig mot praktiken så hoppas jag att ni alla har en super fin måndag och en bra start på denna vecka. Puss.♥️