Okategoriserade

Hon häjdar mig

Godmorgon på er.

Klockan är snart 6 och jag har setat här i soffan i snart trettio minuter och börjar äntligen att vakna till liv igen tack vare morgonkaffet. Idag är jag verkligen allt annat än pigg av mig och det konstiga är att jag vaknade innan larmet äns gick vid halv 6 men jag funderar lite på om det är så att jag kan ha råkat sova för länge därav anledningen till att jag är så förbaskat trött för jag somnade redan vid halv tio igår. Förhoppningavis blir jag snart piggare iallafall och förhoppningsvis kommer min hunger snart så jag kan äta någonting.

Hur som haver så är det praktik som gäller nu under dagen och jag får se lite hur länge jag går idag, jag skulle ju behöva gå hela dagen ut men eftersom att jag är så förbaskat slut idag så får jag se hur länge jag orkar. Det är ju detta som ställer till det för mig när jag inte kan få i mig nå mat för orken till att göra saker försvinner ju då min kropp inte får nå energi, det enda min kropp drivs av är i princip kaffe under dagarna just nu vilket verkligen inte är bra för förr eller senare kommer jag att kollapsa och även om jag vet om hur viktigt det är för mig att få i mig mat (speciellt nu när jag jobbar) så kommer alltid mitt anorexiamonster in och häjdar mig när jag väl försöker…..

Så det är läget just nu iallafall men nu ska jag sluta gnälla och tagga inför denna tisdag och kämpa på så länge jag orkar. Hoppas att ni alka har en jätte fin morgon så hörs vi sen, puss.♥️