Okategoriserade

Hålla gråten

Ligger halvt däckad just nu på soffan och tar det just nu väldigt lugnt samt väntar på att far ska komma förbi en sväng. Dagen har vart åt helvete då den dels har vart väldigt hektisk, jag har vart tvungen att hålla gråten inne för att inte börja lipa ett flertal gånger och även för att jag åter igen svimmade, som tur är svimmade jag inte under någon suturtagning eller omläggning denna gång utan svimmade medans vi stod och förberedde inför en patient men endå, det suger ju att svimma och må så dåligt så att man måste gå hem. Ingen psykolog blev det idag heller då han ringde mig och berättade att dagens möte var tvungen att ställas in pågrund av att han hade fått ryggskott och tvingats gå hem för dagen, detta gjorde dock inte mig så mycket eftersom att jag själv hade svimmat och gått hem för dagen.

Så detta blev åter igen en kämpig dag och ja, jag är ledsen och väldigt nedstämd just nu för när någonting sånt här händer så kan jag inte låta bli att klandra mig själv och helt ärligt vill jag bara få sova just nu och slippa denna vecka för exakt allt är ju bara fel just nu….. 🥀