Okategoriserade

Tappat kontrollen

Godmorgon på er.

Kvart över 6 är klockan och jag sitter här i sängen och känner mig mer eller mindre död just nu. Jag var ju som dm flesta av er vet ganska ledsen igår och jag vill bara tacka för alla jätte fina komentarer som skrevs på det inlägget, ni är verkligen guld värda♥️

Idag hur som haver är jag ännu inte sådär super pepp på livet, jag vägde mig imorse och såg att jag har rasat ännu mer i vikt och hade jag inte gråtit slut på tårarna igår så hade jag med största sannolik gråtit just nu för nu börjar det bli riktigt illa och jag känner bara hur jag tappat kontrollen totalt just nu 🥀 Jag tycker bara att det känns så himla tråkigt för er läsare att ni behöver läsa om hur dåligt jag mår just nu hela tiden, jag önskar att jag liksom kunde få skriva om hur bra mitt liv är just nu och hur mycket jag älskar att leva men detta är samtidigt min verklighet just nu och den går inte att dölja.

Nu ska jag iallafall försöka få i mig någonting att äta och sedan slänga iväg mig mot dagens praktik. Efter praktiken så ska jag sen ta tåget mot Västerås för att träffa psykologen på enheten och sen efter det får jag se vad som händer. Jag hoppas att ni alla får en super fin onsdag nu så länge så hörs vi sen, puss.♥️