Okategoriserade

Fy satan

Uuuuf vad trött jag är efter denna dag!! Klockan är bara 5 och jag ligger redan i sängen redo för att somna. Dagen har vart så sjukt lång och väldigt påtaglig då jag dels har haft sån jäkla mensvärk samt att det var väldigt mycket som hände idag på praktiken där jag bland annat fick göra susturtagning, ha hand om omläggningar samt träffa min lärare för halvtissamtal och även vara med på kirurgen.

Att tröttheten sen också kom som en våg efter lunch gjorde det inte enkalare men jag lyckades hålla ut genom hela dagen iallafall vilket kändes skönt, att jag sen också fick beröm av min lärare och handledare gjorde det även lite mer positivt och fick mig att hålla ut.

När jag sen kom hem igen efter dagen så tog jag hem lite käk och la mig bara i soffan och kollade på film, jag hade tänkt att jag eventuellt skulle orka ta mig en sväng till gymmet också men jag är just nu så förbaskat trött så det finns tyvärr inte på kartan just nu att jag kommer palla med det ikväll.

Så det var min dag ch imorgon är det fredag sen helg vilket jag verkligen ser fram emot just nu för fy satan vilken vecka detta har vart. Jag hoppas att ni alla hur som haver får en jätte fin kväll nu så hörs vi imorgon, puss.♥️