Okategoriserade

Känns mysko

Godmorgon på er alla fina.

Kvart över 7 är klockan och jag ska snart göra mig iordning för dagens praktik. Idag blev det sovmorgon för min del då jag inte börjar förens 8 idag vilket behövdes för jag somnade ganska sent igår men känner mig ändå relativt utvilad just nu som tur är. Dock vaknade jag med en sjuk mensvärk vilket är jätte konstigt för jag har inte haft mens dom senaste 8 månaderna så att jag nu helt plötsligt fått tillbaka den även fast mina ätstörningar är värre känns lite mysko, samtidigt ska jag ju knappast klaga över det men det känns lite lurt om ni förstår vad jag menar…..

Idag känner jag mig också något gladare och inte alls lika ledsen som jag gjort senaste dagarna så nu ska jag bara se till att tagga inför denna dag, försöka hålla humöret uppe och sen kör vi.👏🏻

Hoppas att ni alla har en jätte fin torsdag så länge nu så härs vi sen, puss.♥️