Okategoriserade

Inlagd på akuten

Ligger just nu på akuten i Köping och väntar på att få komma till en avdelning där jag ska bli inlagd. Som ni säkert förstår sö mår jag inge vidare just nu och därav anledningen till att jag inte skrivit något tidigare inlägg idag.

Det hela började iallafall imorse när jag vaknade. Jag var iskall och när jag tog tempen visade den 35,8 så jag ringde 1177 och rådfrågade vad jag skulle göra och dom skickade mig direkt till akuten och här harvjsg nu legat sen kl 7 imorse.

Mina prover har kommit tillbaka här under lunchen och tydligen så har jag fått grov hyperkalemi och andra brister på salter och näringsämnen så dom har nu satt mig på dropp och ska även lägga in mig samt hålla koll på mitt hjärta.. läkarn sa någonting om nå blåsljud!? Mer än så vet jag inte just nu iallafall utan väntar bara just nu på att få komma till en avdelning.

Hoppas iallafall att ni andra har en fin fredag och mår bra nu så länge så härs vi sen. Puss❤️