Okategoriserade

Update från sjukan

Den här helgen blev inte precis som jag hade förväntat mig. Jag hade sett fram emot en skön helg hemma i min egna säng med bra filmer och slippa ha ont men så blev det ju icke för jag är fortfarande kvar på sjukan…..

Efter mitt inlägg igår så blev jag uppkörd på avdelning 1 här på sjukhuset och här har jag vart fast sen dess, jag har fått som ett EKG fastsatt på mig som håller koll på mitt hjärta och fortsatt med dropp fram tills imorse, jag har fått ta ytterligare prover samt gjort dom grundliga kontrollerna både igår och här under morgonen samt fått druckit kalium. 

Nu väntar jag endast på att läkaren ska komma och förhoppningsvis släppa hem mig men någonting säger mig tyvärr att så kommer det ej att bli då mitt blodtryck har sjunkit och mitt hjärta slog lite oregelbundet 2 gånger igår men jag hoppas ändå att jag får komma hem idag för det är verkligen inge kul att vara fast här. Anledningen till att jag just är fast här på avdelningen och ej får lämna är just för att jag har EKG fast på mig så jag får därför inte lämna avdelningen annars hade jag kunnat gå runt lite mer på sjukhuset men då EKGt bara fungerar på avdelningen och är kopplat till HIA så går det ej tyvärr men men sånt är livet.

Så så ser läget ut nu men doktorn kommer nog snart och ger mig lite mer update om hur läget ser ut vad som är planen framöver.

Hoppas iallafall att ni mår bra och har en fin fin lördag nu så länge så hörs vi sen, puss.