Okategoriserade

Ganska lågt

Hej på er alla fin.

Jag sitter just nu ute i matsalen efter att ha fått i mig lite frukost och nu ska jag snart gå in på mitt rum igen och kolla på någon film hade jag tänkt. Jag är verkligen helt slut idag och sov ända fran till tio, dock så har dom kommit och väckt mig 2 gånger här under morgonen för att ta blodprov på mig och sedan dom vanliga kontrollerna och allt utom blodtrycket såg bra ut, jag låg nämligen ganska lågt i blodtryck (90/60) men jag slipper hur som haver telemetrin nu (EKGt) så det verkar ju gå framåt för mig ändå. Jag skulle heller inte få någon medicin idag tydligen vilket också är positivt.

Jag får se när läkarn kommer idag och höra vad han har att säga men jag tänker att eftersom att jag slipper telemetrin nu så kanske jag har sån tur att jag får åka hem idag iallafall även fast läkarn sa tidigast måndag.🙏🏻🙏🏻