Okategoriserade

*stor*

Godmorgon på er.

Klockan är halv tio och jag har nyss tagit mig en kopp kaffe och ska snart till att fortsätta skriva på mitt arbete till akutsjukvården hade jag tänkt. Som jag skrev igår är jag just nu sjukskriven vilket betyder att jag egentligen inte behöver tänka eller lägga energi på skolan just nu men då jag redan hade påbörjat mitt arbete så skulle det vara skönt att få det klart och inlämnat.

Under förmiddagen nu som gått så har jag iallafall nästan bara pluggat och även vart ute och gått med far en vända i skogen, redan vid 4 inatt vaknade jag och kunde inte somna om så jag kommer säkert få en dipp av trötthet snart och behöva vila någon timme. För övrigt har jag varit ganska *seg* idag och känt mig väldigt *stor* och om jag ska vara ärlig så tog det till o me emot att lägga ut dessa bilder på mina ben då jag själv ser mig som väldigt tjock på dom. Till frukost fick jag heller inte i mig mer än 2 ägg och en halv advocado då min anorexia ännu trälar med mig och naglar sig fast i hjärnan på mig. Jag vet ju att det kommer ta ett bra tag för mig att bli fri från mina ätstörningar och jag försöker verkligen även fast det är super svårt men någonstans hoppas jag att för varje dag som går så kommer det att bli lättare för mig.

Hoppas att ni alla hur som haver har en super fin tisdag nu så länge så ska jag nu försöka skriva lite mer på min uppsats så hörs vi senare, puss.♥️