Okategoriserade

Vill slippa allt vad livet innebär

Ligger åter igen i sängen just nu och ska snart till att försöka sova för natten hade jag tänkt.

Jag är sååå himla trött då jag inte lyckades sova någonting här under dagen, jag fastnade nämligen med skolarbetet och sedan när det var klart så gick jag ner till lägenheten och ordnade lite och efter så gick jag till gymmet. Jag var ganska ledsen under dagen idag men känns lite bättre nu, inte helt okej dock men jag är iallafall inte på snudden till att bryta ihop.

Varför jag är så nedstämd just nu beror mycket på vad som hände i helgen och även för att jag just nu vid varje måltid måste jag tvinga i mig maten då min anorexia stoppar upp mig nå brutalt just nu och för att vara brutalt ärlig så har jag här ikväll verkligen bara känt att jag vill ge upp och bara få slippa allt vad livet innebär🥀

Nu blev detta ett ganska djupt inlägg vilket jag beklagar men just nu suger livet verkligen för min del och någonstans kan man inte alltid orka vara stark och se saker positivt, jag har också mina perioder i livet och just nu är det i just en sån jag hamnat.🥀