Okategoriserade

Fick beröm för det

Godmorgon på er alla fina.

Jag har just kommit ut ur duschen och nu satt mig i soffan igen och ska snart ta mig en kopp kaffe hade jag tänkt. Imorse vaknade jag vid halv 8 och var super trött men efter att ha fått i mig lite frukost så blev jag något piggare och vid 9 tiden följde jag sedan med far på en rask promenad på cirka 40 minuter. Min lärare ringde mig även här under förmiddagen och hörde lite hur det var med mig och vi pratade lite om hur vi nu ska lägga upp planen för skolan, hon berättade även för mig att hon hade läst igenom mitt arbete och berömde mig för det och sa att man kunde se att jag lagt ner tid och energi på det vilket jag också har gjort och jag blev glad över att hon tyckte om det.🌸

Nu under eftermiddagen som kommer så ska jag nog mestadels ta det lugnt och sedan får jag se on jag ska gymma ikväll eller inte, nu när jag fått i mig mat så skulle det inte skada. Jag måste även hem en vända och se om jag fått någon kallelse än till röntgen samt åka och handla.

Så det är hur upplägget för dagen ser ut och jag hoppas att ni alla har en fin onsdag nu så länge så hörs vi sen, puss♥️