Okategoriserade

Hemligt

Gokväll på er.

Jag har just duschat efter middagen och nu ligger jag åter igen i sängen och är super trött så snart blir det till att sova.

Dagen har vart bra och jag har haft fullt upp mer eller mindre genom hela dagen med bland annat gym, plugg och även lite hemligheter som jag tyvärr inte kan berätta om än haha men jag lovar att ni ska få reda på mer när tiden är inne. Pluggandet kom jag dock inte så långt med idag men det är heller ingen stress med det så att jag inte fick det gjort idag gör inte så mycket, dessutom är jag ju endå sjukskriven just nu. Kvällens pass på gymmet gick även det bra och ikväll fick det bli blandning av överkropp och imorgon blir det en rejäl vilodag då jag garanterat kommer ha sjukaste träningsvärken haha.

Så det var lite av vad dagen hade att bjuda på och nu ska jag nog bara slå på en film eller något innan jag sedan somnar. Jag hoppas att ni alla har haft en jätte fin torsdag och är laddade inför fredag och starten på helgen imorgon haha, puss på er.♥️