Okategoriserade

Hon som talar

Godmorgon på er fina läsare.🌸

Jag sitter just nu och ska till att börja plugga lite, jag fick nämligen ett meddelande här under morgonen av min lärare att jag ännu hade en uppsats inom etik som jag måste få gjord så idag blir det åter igen en dag att ängna åt studierna.

Imorse när jag vaknade så hade jag tänkt mig att jag skulle ta mig en pw men det är riktigt ruggit väder ute idag så det blev inte av men jag ska se om jag orkar mig ut sen när jag är klar med plugget eller om jag smiter iväg till gymmet senare ikväll. För övrigt så är humöret idag ganska lågt om jag säger så och jag känner mig varken glad eller ledsen och jag har typ börjat få skuldkänslor just nu över att jag åt så mycket mat igår vilket låter helt sjukt (jag vet) men det är bara min anorexia som tala för jag vet ju själv att det bara är bra för mig att få i mig så mycket mat som möjligt.

Men så pluggdag idag för min del så hoppas jag att ni alla har en jätte fin torsdag så länge så hörs vi sen, puss.♥️