Okategoriserade

Läggas in eller ej?

Hej på er alla fina.

Jag sitter just nu i soffan här hemma hos pappa med kaffekoppen i högsta hugg och ska snart till att försöka skriva lite på mitt arbete till etiken hade jag tänkt. Min förmiddag har vart ganska lugn och jag har inte alls gjort något speciellt förutom att pappa och jag vart ned en sväng och handlat samt att jag suttit i telefonsamtal med min psykolog ifrån ätstörningsenheten där vi pratade lite om allt som hände förra helgen varav min psykolog nu skulle försöka få tag i min läkare och höra med honom hur allvarligt läget med mig är och om jag ska läggas in eller ej, vi passade även på att bokade in en tid för möte redan nu på måndag då min psykolog vill träffa mig ganska omgående.

Nu under eftermiddagen så kommer min systerdotter in till stan då hon och far ska till att ha storbak här hemma, det ska nämligen till att bakas 100 bullar som min systerdotter ska ha till sin klass som ska till att säljas och senare ikväll ska vi även ut och äta vilket säkert kommer bli jätte mysigt. Så det är lite planen för eftermiddagen, jag kommer säkert också vara med att baka men måste även se till att bli klar med plugget så jag får se lite hur jag gör på den fronten haha.

Hoppas iallafall att ni alla har en jätte fin fredag nu så hörs vi sen, puss.♥️