Okategoriserade

Sittning ikväll

Hej på er!

Hoppas allt är fin med er denna söndag. Själv så har jag just ätit lite frukost och sitter nu i soffan hos pappa och bara tar den lugnt men ska snart plugga lite hade jag tänkt.

Igår så skrev jag ju inget i inlägget jag la upp och anledningen till det var för att jag var helt enkelt för trött för att orka skriva. Vi var iallafall iväg till Färna julmarknad vilket var väldigt mysigt men samtidigt väldigt stökigt då det var väldigt mycket folk och när jag väl kom hem sen igen så var jag helt slut då det tog rätt hårt på mina krafter att gå runt på marknaden men det var ändå mysigt, dock så blev jag väldigt förvånad över priserna då det var väldigt mycket som var överprisat och då menar jag inte att det bara var lite överprisat utan väldigt väldigt överprisat vilket jag kan tycka är synd för på en marknad ska det väll endå vara någorlunda rimliga priser eller håller ni inte med mig? Så det var iallafall sjukt tråkigt för jag hittade massa fint där men men.

Idag hur som haver så ska jag nu till att plugga lite och sen ikväll ska vi i familjen på sittning klockan 5 ute på Kungsudden i Kungsör för deras årliga tårtkalas där det kommer bli alla möjliga slags tårtor och smörgåstårtor så det kommer säkert bli super och jag ska nog skippa lunchen så att jag orkar med allt haha. Vad som mer händer ikväll vet jag ej men jag kan tänka mig att efter sittning gen kommer jag vara rätt trött så det blir nog bara en lugn fortsättning på kvällen när jag sen kommer hem.♥️