Okategoriserade

5 månader framåt

Blä blä blä är allt jag har att säga om denna dag,,,,,

Jag är så himla trött och har haft huvudvärk genom hela dagen, har sovit fram och tillbaka och känt mig ledsen. Mötet idag gick inte heller sådär jätte bra då min psykolog nu verkligen vill sätta in mig i dagvården pågrund av allt som hänt senaste veckorna, jag har ju sagt ifrån dagvården tidigare pågrund av att skolan snart är slut och jag verkligen vill bli klar med den innan jag hoppar in i dagvården 5 månader framåt men med tanke på hur kritiskt läget var förra helgen så måste jag nog in där ändå. Så jag och min psykolog satt iallafall och spånade lite idag om vilka alternativ jag har och antingen är det att jag kan plugga samtidigt hemifrån samtidigt som jag går i dagvården eller om jag kan hålla ut till efter nyår och göra klart skolan för att sedan börja i dagvården när jag är klar med plugget eller så det alternativet som jag verkligen inte vill nämligen att hoppa av skolan helt och sedan börja direkt i dagvården, Jag känner mig så jäkla kluven över detta beslut men kan jag lösa det med skolan så att jag kan plugga hemifrån samtidigt som jag går i dagvården så vore det guld.🌟

Jag fick även träffa sjuksköterska idag och ta lite kontroller och allting såg bra ut, nu låg även mitt blodtryck igen på det normala (125/80) så sjuksköterskan sa att läget just nu inte är kritiskt iallafall vilket kändes skönt men hon uppmanade mig till att verkligen ta det lugnt nu och sa att jag inte ska anstränga mig förens dm fått göra ultraljudet på hjärtat. Jag fick även en tid bokad för dietisten samt näringsdrycker utskrivet till mig som jag ska börja drick dagligen.

Efter mötet sen så var far och jag en vända till Erikslund och sedan åkte vi bara hem, jag var som ni säkert förstår ganska trött och har vart ända sen dess, jag har inte alls gjort mycket efter det utan bara tagit det lugnt, jag somnade även i några timmar här på eftermiddagen då jag var så trött.

Nu ska jag iallafall kolla på ex on the beach fram tills att jag somnar så hörs vi imorgon, puss.♥️