Okategoriserade

Gone baby gone

Hej på er alla fina.

Så var det onsdag idag, jäklar vad snabbt veckorna och dagarna går nu, man hinner ju knappt vakna förens det är dags att sova igen känns det som eftersom att det har börjat bli mörkt så himla tidigt nu haha. Idag iallafall fick det bli en lååång sovmorgon för min del och jag sov ändra fram till elva innan jag masade mig upp ur sängen.

 Jag är fortfarande helt slut och skulle lätt kunnat sova ett par timmar till men jag vill heller inte sova bort hela dagen så därför gick jag upp, tände lite ljus och slog mig sedan ner här i soffan istället och här har jag nu legat och kollat på youtube sen dess men ska nu ta mig en kopp kaffe och sen kanske försöka få i mig någonting att äta (om det går) då jag inte har fått i mig någon frukost än tyvärr då min anorexia är väldigt tilltalande idag och hungern dessutom är som bortblåst. Lite senare idag ska far och jag iväg och hämta ut näringsdrycker som kommit till mig och sedan följer jag antagligen med ut och sover hos honom ikväll skulle jag tro, egentligen skulle jag sova ute hos pappa igår också då jag bor ute hos honom nu men jag saknade verkligen min egna säng så därför ville jag sova hemma igår. Det kan även bli så att jag kör ett pass på gymmet ikväll men det beror på om orken finns men annars vill jag typ bara vara hemma, käka godis och ta de lugnt idag som det känns just nu.

Så det är iallafall lite om hur dagen kommer bli sen får vi se vad som händer, jag hoppas att ni alla har en jätte fin o svag iallafall nu så länge så hörs vi senare, puss,♥️