Okategoriserade

Saknar mamma

Usch vilken oerhört dålig dag detta blev. Jag har gråtit, gråtit, gråtit och gråtit i princip hela dagen, inte kunnat fått i mig så mycket till mat och dessutom haft känslorna åt alla möjliga håll. Som om inte det vore nog så började jag även sakna mamma nå fruktansvärt här under kvällen, för er som har följt min blogg ett tag så vet ni att mamma gick bort för några år sedan i cancer och vissa kvällar går det bara inte att hålla tårarna tillbaka. Jag saknar henne bara så fruktansvärt mycket och önskar bara att jag kunde få träffa henne.🥀

Näringsdryckerna blev iallafall hämtade här under dagen och jag hann även med ett pass på gymmet så nu återstår bara en dusch och sen ska jag lägga mig och försöka sova.

Hoppas att ni alla har haft en bättre onsdag än mig iallafall och förlåt för detta ledsamma inlägg, jag är bara väldigt ledsen just nu och känner mig ensam vilket är helt okej för så får man känna sig ibland.🥀