Okategoriserade

Inkörning

Gokväll på er alla fina.

Jag ligger åter igen i sängen efter denna långa dag och väntar just nu på att de ska komma ut lite nya avsnitt på Dplay av lite olika serier som jag följer som jag ska kolla på innan jag somnar.

Den här dagen har vart ganska lång och det blev dels möte i Västerås, en lunch med far på Ikea samt lite stros inne på Erikslund och även lite i handling av mat och senare under eftermiddagen blev det även ett pass på gymmet så ni kan ju tro att jag är trött nu haha.

Mötet gick iallafall som förväntat, dietisten och jag kom fram till ungefär samma sak som förra mötet nämligen att jag ska försöka få in mellanmål och vi pratade även lite om näringsdryckerna. Eftersom att jag har ganska svårt för fast föda till o från så kom vi fram till att om jag nu skulle ha en sån dag där jag bara vill ha flytande kost så kan jag ta näringsdryckerna som ersättning då dom innehåller den näringen som jag behöver men det är bara dom dagar som jag verkligen inte känner att maten funkar, annars är det 1-2 om dagen som gäller. Av någon anledning så går alltid flytande föda bättre för mig att få i mig och jag får heller inte lika mycket ångest av det, det beror på att när det kommer till vanlig mat så typ ”känner” jag maten i magen vilket kan vara väldigt obehagligt vissa dagar och ja, det låter ganska sjukt men det är min ätstörning som får mig att känna obehag kring det. Sen är näringsdryckerna just nu som en inkörning till att jag ska kunna lära mig att börja äta vanlig mat utan att få känslan av att vilja spy.

Så det var lite ifrån dagens möte samt hur dagen vart efteråt, nu ska jag som sagt bara vänta på att avsnitten ur dom serier jag följer ska komma ut och sen när jag sett klart dom ska jag soooova. Hoppas att ni alla har haft en jätte fin torsdag nu så hörs vi imorgon, puss.♥️