Okategoriserade

Gjorde så mycket

Godmorgon på er alla underbara!

Klockan är snart 1 och jag ska till att strax käka lite frukost och idag fick det bli en favorit, nämligen pannkaka med hallon och blåbär, muuums!😍 Fredag idag iallafall och jag sov ända till halv tolv vilket är ganska galet för jag brukar aldrig sova så länge och då somnade jag endå ganska tidigt igår fast de klart, jag ska inte klaga för det var faktiskt väldigt välbehövligt men samtidigt har jag ju vart väldigt trött denna vecka och vad det beror på vet jag inte riktigt men med tanke på att min kropp fortfarande håller på att återhämta sig från sjukan så antar jag att det kan vara därför jag är så trött. Jag passade även på att slänga ut min matta i vardagsrummet nu när jag vaknade och herregu vad mysigt det blev nu, mattan gjorde verkligen så himla mycket för vardagsrummet så nu är jag verkligen hur nöjd som helst. 🌸

Idag hur sov haver ska jag först o främst nu försöka få i mig frukosten och sedan städa lite, jag har även planer på att gå en vända på stan och senare ikväll ska jag till Västerås och träffa M då han och jag ska ha taco-kväll vilket säkert blir super mysigt.

Så det är planerna för dagen vilket säkert kommer bli grymt. Hoppas att ni alla har en jätte fin fredag nu så länge så hörs vi senare, puss♥️