Okategoriserade

Akuten igen

Sitter just nu åter igen på akuten då jag har haft väldigt låg kroppstemperatur samt frossa. Efter förmiddagens julmarknad så körde pappa hem mig då jag frös så mycket och hade även väldigt ont i magen och när jag kom hem så tog jag mig en varm dusch för att bli lite varm men efter att ha vart hemma 1 timme och även tagit en varm dusch så låg jag på 35;3 i temp så då ringde jag till 1177 som skickade mig till akuten här i Köping och här är jag nu. Temp, blodtryck och puls såg bra ut nu när jag kom in så nu väntar jag endast på provsvaren och sen hoppas jag att jag får gå hem igen och att jag inte ligger lågt igen i kalium och natrium så jag måste bli inlagd för det orkar jag verkligen inte igen. 😣

Julmarknaden hur som haver kommer det bilder på sen där jag berättar lite mera om hur det gick men just nu vill jag bara få svar ifrån läkaren sen få gå hem igen.😣