Okategoriserade

En av dom bästa

Godmorgon på er mina fina.

09:10 är klockan och jag sitter i soffan just nu försöker vakna till liv och lyssnar på lite musik för om cirka 20 minuter kommer far och hämtar mig. Det är nämligen marknad av något slag idag som vi ska på vilket säkert blir lika mysigt som förra helgen när vi var iväg till Färna (hoppas jag).🙏🏻😂

Gårdagen var en av dom bästa jag haft under hela veckan om jag ska vara ärlig. fick gjort allt som jag skulle och mot kvällen blev det sedan Västerås och träffa M och umgås med honom vilket var super mysigt.🌹 När jag sedan kom hem igen kunde jag dock inte somna så jag var vaken till 3 inatt ungefär så att sedan bli väckt av pappa här nu under morgonen och sedan gå upp tog emot rätt mycket haha. Men hur som haver så är jag iallafall uppe nu och ska dricka upp mitt kaffe nu innan far hämtar mig så hoppas jag att ni alla har en jätte fin lördag nu så länge så hörs vi sen, puss.♥️