Okategoriserade

Ni är helt otroliga

Halv elva är klockan och jag är nedbäddad i sängen med mitt tjocka duntäcke samt 2 filtar och jag fryser ändå vilket är hemskt för jag borde inte göra det med tanke på hur mycket jag har på mig. Som ni säkert förstår så fick jag komma hem från sjukan igen vilket jag är glad över. Provsvaren visade ingenting men då jag haft magsmärtor så fick jag medicin utskrivet till mig och sedan fick jag gå hem igen. 🙏🏻

Jag lovade er ju att berätta om dagens marknad vilket jag hade tänkt att göra. Jag missade dessvärre 2 delar av marknaden då marknaden inte bara var på ett och samma ställe utan utspritt lite över *byn* och eftersom att jag frös så väldigt och pappa körde hem mig så hann jag tyvärr bara se ena delen av marknaden men det var mysigt ändå.

Nu efter att jag kom hem från sjukan hur som haver så har jag bara tagit det lugnt och sovit lite fran och tillbaka då jag varit ganska trött men börjar piggna på mig nu. Kanske inte så bra att bli pigg nu när det är så sent men förhoppningsvis så lyckas jag endå somna i någorlunda god tid inatt. 

Så det var min lördag iallafall och jag vill bara passa på att tacka för alla fina komentarer som jag alltid får av er, ni är verkligen bäst och utan er skulle jag inte alls ha samma vilja till att blogga som jag har. Ni lyfter mig och det är jag alltid lika tacksam över och ni ska verkligen veta det att ni är underbara. I love u♥️♥️