Okategoriserade

Väldigt påtagligt

Hej på er alla fina!

Brr vad kallt det är idag. Jag har nyss vart ute och fotat lite och det var verkligen inte allt nå skönt, det blåste väldigt mycket och även fast jag hade mina täckbyxor på mig så frös jag haha. Idag fick det bli en riktig sovmorgon åter igen för min del, jag sov i nästan tolv timmar och vaknade inte förens vid elva och hade jag inte vaknat över att mobilen plinga så hade jag nog kunnat sova än. Jag har ju vart väldigt trött denna vecka som ni vet och har sovit väldigt mycket, det kan jag tycka är väldigt jobbigt för det är ganska påtagligt att gå runt och vara just såhär trött som jag vart nu under dom senaste dagarna för man känner sig mer död än levande och då när heller ingenting hjälper mot tröttheten blir det vara ännu jobbigare men jag hoppas att det snart kan gå över.

Jag är tillbaka ute i Macksta nu iallafall och ska sova hos pappa ikväll hade jag tänkt för imorgon ska jag åter igen till psykologen. Egentligen så har jag skola imorgon och ska vara i Arboga på undervisning på förmiddagen men just nu måste jag pausa, sätta min hälsa före allt och verkligen börja ta tag i allt kring mina ätstörningar för så som det är just nu är inte hållbart med tanke på att jag till o med nu fått hjärtproblem pågrund av just mina sjukdomar. Jag ska dock inte säga det att detta är ett självklart val för mig att just pausa ifrån skolan för jag vill verkligen klara den då det är så lite kvar nu men efter lite diskutoiner med människor runt om mig så fick det mig att inse att min hälsa måste gå före skolan just nu oavsett vad.

Så det får iallafall bli en dag hemma hos pappa idag och nu ska jag bara sätta på en film sen lägga mig i sängen och ta det lugnt och bara vara och må bra.

Hoppas att ni alla har en jätte fin söndag nu så länge så hörs vi sen, puss.♥️