Okategoriserade

Jag kommer tillslut att dö

Tio är klockan och jag har just duschat och ligger nu i sängen och är ganska nedstämd men håller på att somna som det känns just nu. Min dag har varit väldigt lugn och jag har inte gjort mycket alls. Har vart iväg till gymmet en vända men annars har jag endast legat på soffan och kollat film.

Idag har även min anorexia vart och hälsat på och då förstår ni säkert att jag inte fått mycket mat i magen och även fast jag försökt med allt så har det bara inte gått, inte ens näringsdryckerna funkar just nu och jag blir bara mer och mer ledsen pågrund av det för jag vet ju att jag måste få i mig *mat* och då när jag inte kan ignorera dom elaka tankarna blir jag istället väldigt ledsen. 😞 Jag hoppas just nu att jag får komma in i dagvården så snart som möjligt för jag kan verkligen inte fortsätta såhär, jag dör bara mer och mer inifrån just nu vilket är ganska tydligt med tanke på att jag redan fått blåsljud på hjärtat. Jag kan inte vinna detta krig mot mina ätstörningar ensam och hoppas verkligen att dagvården kan bli min räddning i detta, min anorexia vill ju döda mig, det är ätstörningarnas mål och får jag inte hjälpen jag behöver kommer jag tillslut att dö…🥀