Okategoriserade

Ingen kontakt

Hej på er.

Jag vet att detta blev ett väldigt sent inlägg för dagen men idag har jag verkligen haft en dag där jag bara vart väldigt väldigt trött och helt enkelt bara tagit en dag för mig själv utan kontakt med någon. Dagen började iallafall med att jag blev väckt vid halv tolv av att pappa stod och ringde på dörren, jag hade ingen aning om att klockan var så mycket och blev ganska förvånad över att jag åter igen hade sovit så länge. I vanliga fall brukar jag ju alltid vakna runt 8 på morgonen men nu den senaste veckan så är det som att jag gått tillbaka till tonårstiden där jag kunde sova hur länge som helst om dagarna haha.

När pappa sen hade åkt iallafall så motstod jag lusten till att gå och lägga mig igen och tog mig istället lite frukost och sedan fick det bli en vända på stan. Jag hade sån himla mensvärk så jag tänkte att om jag får komma ut och röra på mig så skulle den gå över vilket den gjorde. Jag hittade egentligen en hel del inne i affärerna som jag skulle vilja köpa men så är man ju en fattig student också så att kasta omkring sig pengar på onödiga köp kändes inte riktigt relevant. När jag sedan kom hem igen så fixade jag bara lite här hemma och sedan blev det ett ganska långt passa på gymmet här under kvällen på 1;5 timme då jag körde ben och även stretching i 30 minuter vilket verkligen behövdes för herregudars vad stel jag har blivit på senaste tiden haha.

Så det är vad jag har gjort idag, kanske inte en sådär super rolig dag men som jag skrev tidigare så behövde jag bara få vara idag i min egna bubbla utan att ha kontakt med någon. Nu ska jag hur son haver snart sova igen och jag hoppas att ni alla har haft en fin torsdag så hörs vi imorgon, puss.♥️