Okategoriserade

Lämna tillbaka

Godmorgon på er alla fina.

Jag har nyss kommit ut ur duschen och gjort iordning lite frukost som jag strax ska försöka få i mig innan jag ska sätta igång att plugga lite.

Igår så blev det ju bara 1 inlägg för dagen och anledningen till det var att jag dels var så himla trött men också för att jag var hemma rätt sent. Jag åkte nämligen iväg till Västerås under eftermiddagen tillsammans med N och F och gick runt lite på Erikslund, jag hittade en massa saker men så slutade hela shoppingen med att jag endast hade införskaffat mig 4 nya skålar som jag blev jätte nöjd över då jag länge letat efter just sånna skålar. Jag köpte även lite nytt till håret också, bland annat silverschampoo, inpackning och en olja till håret men 5 minuter efter att jag hade köpt det så gick jag och lämna tillbaka det då det gick på 600kr och 600kr för 3 små flaskor tycker jag blev lite väl saftigt så jag lämnade därför tillbaka det och tänkte att jag kan göra någonting roligare för pengarna, vi var även in på Mediamarkt också då jag hade tänkt att köpa ett par ear pods men det blev inget av det heller då jag blev för snål (och då har jag endå presentkort till just ear pods som jag tänkt använda) haha knäppt. Så det var i princip hela eftermiddagen igår. N och jag hade egentligen tänkt oss att dricka lite vin igår när vi kom hem också men vi var alla helt döda efter shoppingen så vi skulle kanske ta det ikväll istället om nu orken finns haha.

För övrigt idag så vet jag inte (som vanligt) vad dagen har att erbjuda, jag ska som sagt plugga lite här strax men mer än så vet jag ej. Jag hoppad iallafall att ni alla har en jätte fin lördag så hörs vi sen, puss.♥️