Okategoriserade

Det är svårt

Usch hörni vilken jäkla start på den här veckan det blev för min del. Jag har tillbringat större delen av dagen i Västerås tillsammans med far, hunnit med ett pass på gymmet samt sovit en stor del av eftermiddagen då jag varit väldigt trött.

Mötet med psykologen idag gick lite sådär tycker jag nog då min psykolog dels berättade för mig att jag nu står på kö för att komma in i dagvården och så som det ser ut nu så kan det dröja tills i januari innan jag får komma in där, vi diskuterade även lite om att inläggning i några veckor kan vara bra för min del just nu och min psykolog tog sig även friheten att ringa till min läkare i Köping för att höra hur dom ska kunna få in mig på psykakuten för det är tydligen väldigt svårt att komna in där och min psykolog sa det att man ska i princip ha försökt ta sitt liv för att komna in där och riktigt så illa är det ju inte för mig.

Efter mötet sen så hade pappa och jag 3 timmar att slå ihjäl innan jag skulle till röntgen på sjukhuset så vi gick i lite butiker samt käkade inne på Ikea, när klockan sen var närmare 1 så åkte vi mot sjukan. Väl inne på röntgen sedan så fick jag ligga på en brits där en sköterska tog en massa bildernpå mitt hjärta och jag fick även lyssna på hur mitt hjärta låter vilket var ganska obaheligt haha. Efter röntgen sedan så åkte far och jag hem mot Kppibg gen och väl hemma sen så somnade jag och sedan vid 6 tiden så tog jag mitt pick och pack och gick till gymmet där det fick bli ett axel/ryggpass.

Så det var den måndagen med alla händelser där till. Nu ska jag strax försöka somna om igen så får jag se vads om händer imorgon, puss.♥️