Okategoriserade

Hoppas det går bra

Godmorgon på er alla fina.

Jag sitter just nu i sängen efter att ha fått i mig lite frukost och ska strax till att klä på mig. Idag blir det en heldag för både mig och pappa i Västerås då han är så snäll och kör mig till dagens möte samt till sjukhuset sen för ultraljudet av hjärtat. Jag kunde inte sova någonting inatt så just nu är jag vääääldigt trött och även lite spänd inför dagen men hoppas att allting kommer gå bra. 🙏🏻

Igår så skrev jag ju 8nte så mycket om dagen (som för övrigt var super mysigt). Den började med lite julmarknad och sedan var vi på teater och vi såg musikalen Shrek som var jätte rolig och väl värd att se. Efter teatern sen så gick vi ner och åt och när jag sedan var hemma igen var jag super trött och la mig bara i sängen och kollade film.🌸

Nu hur som haver ska jag göra mig iordning för att rulla mot Västerås, jag hoppas att ni alla har en jätte fin måndag idag och en bra start på denna vecka nu så hörs vi sen, puss.♥️