Okategoriserade

Få igång hungern

Hej alla fina.

Hoppas allting är jätte fint med er idag. Jag har precis kommit hem och ska strax packa upp lite varor och sedan ska jag göra nå så roligt som att tvätta. Idag fick jag åter igen en sån där dip där jag bara sov, enda fram till halv 1 sov jag och då somnade jag endå i god tid igår kväll och när jag sedan vaknade så kände jag mig alldeles mör i hela kroppen. Idag är även hungern som bortblåst igen och jag har ännu inte fått i mig någonting idag men ska göra mig en proteinshake hade jag tänkt och försöka få i mig den och sen se om det kan få igång hungern.

Min psykolog ringde mig även här under eftermiddagen och frågade mig lite om hur jag ska göra med psykakuten om jag ska försöka mig på att bli inlagd eller ej och jag känner mig så fruktansvärt kluven över det just nu för även om jag vill bli inlagd just för mitt egna välmående så vet jag att om jag nu skulle bli inlagd så skulle jag bara vilja åka hem och bli ledsen för att jag inte kan/får åka hem. Det var ju som när jag var inlagd på sjukan, allt jag ville var att få åka hem och då låg jag bara över en helg så att bli inlagd i flera veckor är inte sådär jätte lockande även fast jag vet själv att det är SM sagt för mitt egna välmående. Så ganska kluven över hur jag ska göra med det sen som sagt så är det väldigt svårt att komma in där så frågan är ju om jag ens skulle komma in.

Men nog om det, nu ska jag packa upp lite här hemma och fixa så hoppas att ni alla har en jätte fin tisdag nu så länge så hörs vi sen, puss♥️