Okategoriserade

Angående min kropp

Äntligen har det slutat krångla för mig och jag kan nu blogga som vanligt.

Jag har idag mestadels vart hemma och haft en städdag samt packat upp mina väskor. Jag skulle egentligen redan ha packat upp mina saker redan igår men gårdagen bestod mestadels av sömn för min del, jag var nämligen så oerhört trött så jag bara sov och sov och sov. När jag sedan blev lite piggare under kvällen så tog jag mig bara till gymmet en sväng och sedan blev det åter hem och sova igen.

Idag däremot har jag vart piggare så därför har jag då passat på att röja runt här hemma med allt vad det innebär och och även fått upp mina ljusstakar, nu när jag är klar så ska jag snart till gymmet och idag blir det ett överkroppspass.

En sak som jag hade tänkt ta upp lite i detta inlägg när vi ändå är inne på träning är en sak som jag fått ganska många reaktioner på när det kommer till just min kropp angående träning och mina sjukdomar är att det är väldigt många där ute som inte tycker att jag ser anorektisk ut och det är även många som tycker att det är väldigt konstigt att jag inte gör det eftersom att jag endå väger så pass lite. Till att börja med kan jag förklara för er att hade jag inte haft dom muskler som jag haft tack vare min träning så hade jag garanterat sett ut som en skinnhög vid dehär laget, jag har ju ioförsig gått upp nu till 45kg men det är ju endå en väldigt låg vikt. Det är just nu också så att jag pendlar väldigt mycket i min vikt med tanke på att jag har både bulimi och anorexi men sen måste jag även få säga det att bara för att man är klassad med en eller som i mitt fall flera ätstörningar så behöver det inte alltid synas och det är väldigt viktigt för folk att förstå. Det behöver inte alltid synas att man har en ätstörning utan man kan se fullt frisk och hälsosam ut och ändå lida av en ätstörning. Så till svaret varför jag inte ser anorektisk ut är just för att det inte alltid behöver synas och bara för att det inte syns utåt så betyder det inte att det inte finns och det är väldigt viktigt för folk att förstå.