Okategoriserade

Det brallar ur

Godmorgon på er alla fina.

Jag sitter just nu här i min soffa och försöker få upp lite bilder till detta i lägg men det går tyvärr inte. Anledningen till att det inte går är för att bilderna vägrar laddas upp (även gamla bilder) så därav anledningeb till att detta inlägg är bildlöst vilket gör mig en smula irriterad då jag dels har tagit bilder till detta inlägg samt suttit och redigerat i cirka 40 minuter…. Ni förstår säkert frustrationen i det. Som om inte det vore nog så har även internet krånglat så igår kunde jag inte lägga upp nå inlägg pågrund av det istället, känns lite son att allting bara brallor ut just nu så om ni undrar varför jag kanske inte uppdaterar som vanligt så vet ni iallafall anledningen. Nu ska jag försöka fixa detta iallafall så hörs vi senare, puss på er.♥️