Okategoriserade

13 timmar

Godmorgon på er mina fina!

Jag har nyss druckit upp mitt *morgonkaffe* och sitter nu och lyssnar på lite musik innan jag strax ska till att börja städa lite. Jag har hittat ett nytt album som jag blivit helt kär i som just nu spelas om och om igen här hemma, albumet heter dummy body och här ovanför kan ni lyssna på en av deras låtar. Hur som haver så blev det en redig sovmorgon för min del idag, ända till 1 sov jag och då somnade jag vid klockan tio igår så i 13 timmar allt som allt sov jag vilket var välbehövligt men jag ska inte ljuga, jag hade lätt kunnat sova några timmar till haha. Gårdagen var iallafall super mysig med film, käk och massa skratt och vid 8 tiden satt jag på tåget påväg hem igen.. När jag sedan var hemma igen så hade jag tänkt att jag redan då skulle rensa lite här hemma men jag var helt slut så det blev bara en dusch och sedan somnade jag som sagt vid klockan tio. 🤪

Så åter till idag då så ska jag nu strax till att städa och rensa i alla mina lådor här hemma vilket säkert kommer ta ett tag för jag har ganska mycke saker i varje låda haha. Min kära syster var också förbi här nyss med kakor och godis som jag beställt så nu har jag ju också tilltugg medans jag städar haha. Nä skämt å sido, jag vet egentligen inte varför jag beställt kakor d jag inte är just ett sånt därnjätte stort fan av det men det kan ju vara bra att ha när man får gäster.

Jag hoppas iallafall att ni alla har en jätte fin söndag nu och även en fin första advent så hörs vi sen, puss.♥️