Okategoriserade

Ringa och rådfråga

Godmorgon på er alla fina.

Jag sitter just nu i soffan och håller på att äntligen börja känna mig trött. Jag har vart vaken hela natten då jag vart pigg och det är inte förens nu som jag äntligen börjar känna mig trött. Dock så kan jag inte sova bort hela dagen idag för jag ska dels till banken och sedan ska jag även en vända på stan och se efter lite dekoration till granen och kanske nå inredningsdetaljer, pappa skulle också komma förbi en sväng idag och så ska jag försöka plugga lite när jag hinner. Ikväll kommer det säkert bli ett pass på gymmet också men det beror helt på om orken finns.

Jag har fått ett jätte stort blåmärke på handen från blodprovet som jag gjorde i fredags och här under natten har det bara blivit större och större och riktigt så ska det inte vara så jag får se om det inte lägger sig så får jag ringa till 1177 och rådfråga vad jag ska göra eller om jag bara ska vänta tills det försvinner, det står nämligen inne på 1177 att om man har ett blåmärke efter att ha gjort ett blodprov som blir större och större så ska man söka för det så jag får väll se.

Nu ska jag iallafall se om jag kan sova någon timme iallafall innan jag sedan ska upp och starta dagen. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin måndag så länge och en bra start på denna vecka, puss.♥️