Okategoriserade

Kidnappad

Är åter hemma igen och nu nedbäddad i soffan med lite musik i högtalarna och ska snart göra nå så hemskt som att gå in på Nelly och kolla runt efter lite kläder. Eftermiddagen blev inte riktigt som jag hade planerat, jag hann knappt publicera mitt tidigare inlägg förens Nathalie ringde mig och sedan kom och kidnappade mig för att sedan dra med mig för att käka lite Max och sedan åkte vi runt lite och pratade om allt mellan himmel och jord samt bara umgicks med varandra då vi inte ses så ofta. En super mysig eftermiddag blev det iallafall och nu ska jag som sagt in och kolla runt efter lite kläder och även se om jag kan hitta en bänk till hallen som jag tänkt införskaffa mig. Jag hade även tänkt hinna till gymmet men det blir nog i get av det idag utan nu blir det nätshopping sedan blir det film fran tills att jag somnar. ♥️