Okategoriserade

Jag säger bara oh my god

Godmorgon på er alla fina.

Jag har just sagt hejdå till far som varit förbi här en sväng nyss och nu ska jag snart göra mig iordning för att gå en vända på stan då jag måste dels till djuraffären och så ska jag även en vända till Jysk och sedan se om jag kan hitta mig någon/några nya blommor. Iallafall så har jag här under förmiddagen tagit tag i nå så roligt som att rensa bland mitt smink och alltså oh my god vad mycket onödigt smink man egentligen har som bara ligger, det är smink som jag inte ens har användt som bara ligger i mina lådor och jag hittade även en massa andra produkter som jag inte ens har öppnat och kollat på haha. Påtal om produkter så måste jag bara åter igen rekommendera Ola Henriksen sheer transformation för har du som mig, väldigt torr hy såhär under vintertider så är denna verkligen ett must have i din necessär. Den är dock ganska dyr och priset för den ligger på 600kr MEN den fungerar verkligen och hyn bli super len och återfuktad så rekomend rekomend.

Här under förmiddagen har jag hur som haver även setat i telefon i över 2 timmar då jag ringt till försäkringskassan, CSN och även till skolan angående lite förunderligar som jag haft angående mitt studiemedel nu när jag ska bli sjukskriven i januari i minst 5 månader framåt och eftersom att jag inte kommer vara klar med min utbildning förens i vår så kan det ju vara ganska bra att veta vad jag har rätt till och inte när det kommer till lån från CSN, dock måste jag ringa tillbaka till skolan nu efter lunch då dom i Arboga tyvärr ej var på plats när jag ringde.

Så det var lite vad m8n förmiddag bestått av och nu ska jag son sagt göra mig iordning och sedan ta en vända till affärerna. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin torsdag nu så hörs vi sen, puss.♥️