Okategoriserade

Utmattningssyndrom

Gokväll på er mina fina.

Jag har nyss duschat och ligger nu åter i sängen och ska snart åter igen somna för natten. Jag har ju inte skrivit något tidigare idag som jag brukar göra och anledningen till det är för att jag sov fram till klockan 4 idag och hade det ibte vart för att pappa ringde och väckte mig så hade jag nog med största sannolikhet fortfarande sovit. Jag har fått som utmattningssyndrom känns det som just nu och jag vill verkligen i ge hellre just nu än att bara sova. Anledningen till att pappa ringde mig iallafall var att för att han frågade mig om vi skulle ut och käka här på kvällen vilket jag naturligtvis inte tackade nej till så vid 6 tiden gick vi till stan och käkade vilket var super gott och trevligt. När jag sedan kom hem igen så hängde jag bara upp lite tvätt och sedan fick det bli en varm dusch då jag frös väldigt mycket.

Så mer än så har inte hänt idag och jag ska som sagt somna om nu igen hade jag tänkt då jag är helt slut i både huvudet och kroppen. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin start på denna helg och en fantastisk fredag nu så länge så hörs vi sen, puss♥️