Okategoriserade

I bilen med en främling

5:45 är klockan och jag har nyss tagit mig en huvudvärkstablett och ligger nu här i sängen med en kopp kaffe. Gårdagens kväll blev vääääldigt spontan skulle jag nog vilja påstå och ska jag vara ärlig är jag faktikst väldigt glad över att jag kom hen helskinnad.🤪🤪

Kvällen började med att jag var hemma i lugn och ro och kollade på film när N skrev till mig från ingenstans varav att 1 timme efter att hon skrev satt både hon och jag i hennes kök och drack vin, spelade spel och hade beställt hem en massa god mat. Det var jätte mysigt och ju fullare vi blev desto roligare blev det, dock blev det lite jobbigt när jag sedan skulle ta mig hem för jag hade knappt koll på mina egna fötter om jag säger så och N var lika borta hon så vi var ganska hjälplösa både hon och jag .😂 På något vänster så lyckades jag få skjuts hem av en kille som varken jag eller N tidigare hade träffat så därav är jag väll ganska glad över att jag kom hem helskinnad, dock i get jag rekommenderar att sätta sig i en bil mitt i natten när man är full med en främling men denna gång blev det så.

När jag sedan kom hem iallafall så måste ja ha däckat totalt för jag vaknade i sängen fullt påklädd och förstod först inte vart jag var haha. En kul kväll hur som haver och detta var verkligen välbehövligt för min del då jag vart som dom flesta av er vet ganska ledsen senaste tiden så aa detta var verkligen en välbehövlig kväll.♥️