Okategoriserade

Idag sker det!

Godmorgon på er alla fina.

Tjugo i 7 är klockan och jag har nyss fått i mig lite frukost och nu ska jag strax läsa igenom mina anteckningar igen innan jag klär på mig och skyndar mot bussen. Idag sker det, idag har vi slutprovet i akutsjukvård och jag har faktikst börjat bli lite smått nervös nu inför det. Det känns helt sjukt egentligen att jag har gjort denna kurs och att den här terminen gått så himla snabbt. I höstas när vi kom tillbaka från sommarens uppehåll och precis hade börjat denna kurs så var jag ju som dom flesta av er vet väldigt osäker på om jag ens skulle kunna klara denna kurs då det är den svåraste inriktningen inom undersköterskelinjen, till och med min tidigare lärare avrådde mig från att göra denna då den skulle vara väldigt svår men om jag ska vara ärlig så tycker jag inte alls att den har varit speciellt svår. Visst att det är en väldigt djup kurs men då jag även haft mina ätstörningar att tampas med denna termin och även några andra kurser så tycker jag ibte att det har varit speciellt svårt och jag är väldigt stolt över mig själv måste jag nog få säga att hag ändå valde denna inriktning.

Så nu under förmiddagen hur som haver så ska jag till Arboga och göra provet och sedan när jag kommer hem igen får jag se vad jag ska hitta på. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin måndag iallafall och en bra start på denna vecka, puss♥️