Okategoriserade

Jobbig känsla

Jag ligger just nu i sängen med vetenalle, filtar, mitt tjocka duntäcke och mår bara piss. Jag har sovit mer eller mindre genom hela den här dagen och mensvärken vägrar försvinna. Ingenting hjälper heller mot smärtorna och jag vet att imorgon kommer allting bara vara värre då det alltid är värre 2a och 3e dagen in.

Så sovit har jag gjort iallafall och även vart iväg en vända till gymmet för att få röra lite på mig då det brukar hjälpa när man har ont men direkt när jag kom hem igen så satte smärtorna igång igen. Jag känner mig också just nu som elephanten i rummet och jätte uppblåst och när man har anorexia och känner sig uppblåst samt väldigt väldigt stor som i nu mitt läge så vill man inge hellre än att bara krypa ihop och gömma sig då det inte är den roligaste kombon.

Nu ska jag iallafall åter igen försöka somna om så hoppas jag att ni alla har haft en mycket bättre dag än vad jag har haft, puss på er.♥️