Okategoriserade

Kan inte hantera det

Hej på er alla fina.

Jag sitter just nu i köket efter att ha packat in lite varor i kylskåpet och nu ska slå ner mig i soffan med en skål soygurt hade jag tänkt. Idag är jag verkligen inte alls den piggaste loppan i stan då jag dels har sån fruktansvärd mensvärk och även väldigt trött och hängig pågrund av det. Jag har också haft som en inre stress här under förmiddagen som jag typ inte kan hantera just nu och jag förstår inte varför jag är så stressad vilket är jätte jobbigt för jag kan liksom slappna av för fem öre. Här under förmiddagen hur som haver så har jag endast vart iväg och handlat med far samt städat ur akvariumet vilket bara det är en kraftansträngning då det rymmer ganska många liter vatten så det blir en hel del bärande. Jag har även passat på att ta tag i mitt hår och ljusat upp det lite med hjälp av Fudge silverschampoo som jag passade på att köpa hem igår när far och jag var i Västerås och jag måste verkligen rekommendera detta silverschampoo då det är heeeelt galet bra och om man är ljushårig som mig och vill ha sitt hår kallare så är fudge the shit när det kommer till silverschampoo och ni kommer inte ångra er.✌🏻

Så nu resterande tid av dagen kommer iallafall bli väldigt lugn för min del och har jag tur så får jag hem min nya högtalare idag som jag klickat hem från Harmande Kardon. Jag hoppas att ni alla har en jätte fin tisdag nu så länge så hörs vi senare, puss♥️