Okategoriserade

Symptom

Godförmiddag på er mina fina.

Klockan är elva just nu och jag ligger ännu i sängen med musik i lurarna och har just haft samtal med min psykolog samt skrivit klart en uppsats om demens som jag nu ska länna in till min lärare. Idag känner jag mig väldigt seg då jag inte sovit på hela natten för att jag dels inte var trött och dels för att jag ännu har mensvärk så vid klockan 6 imorse somnade jag och fick sova fram till 9 tiden och då det bara är 3 timmars sömn så förstår ni säkert mitt mode just nu. ✌🏻

Dock så ska jag inte vara så negativ nu utan istället dela med mig av en sak som jag har blivit ganska förvånad över och som jag tänkte ta upp i detta inlägg är vad MSM gjort med min hy senaste dygnen. Ni vet ju att jag började med MSM för några dagar sen och jag har redan sett de så kallade utrensningsfasen på min hy för OMG vad mycket pepplor och finnar jag fått haha. Anledningen till detta är att MSM rensar just nu min kropp ifrån de gifter som finns i min hyn, detta är ioförsig helt normalt och det är bara i början som man kan få dessa typer av symptom men jag är endå ganska paff över hur snabbt MSM har påverkat mig men det är bara till att bita i det sura äpplet och se de positiva i det att det verkligen fungerar. 🤪

Så nu om vi går åter till dagen och vad jag har för planer så ska jag nu hoppa in i duschen och sedan göra nå så roligt som att hänga lite tvätt så hoppas jag att ni alla har en jätte fin onsdag så länge, puss.♥️