Okategoriserade

Mitt dilemma

Godmorgon på er alla fina.

Klockan är 05 och jag ligger i sängen och har just sett klart på senaste avsnittet av ex on the beach och ska nu snart till att försöka sova lite. Jag har under natten inte kunnat sova någonting och senaste 2 dygnen har jag sovit ungefär 3-4 timmar ish så att sova borde inte vara något problem kan man ju tycka men tyvärr så är sömnen ett dilemma just nu och för att vara helt ärlig så känner jag mig rätt så sliten just nu.

Jag hade iallafall i detta inlägg tänkt att visa er vad jag fick i månadens box från Glossy och jag ska ju ibte behöva säga annat än att hag är nöjd nöjd nöjd över vad som kom med denna månad. Jag tycker verkligen att Glossy presterar bra med sina boxar och man blir ju alltid super nöjd över vad boxarna innehåller. ♥️ Förutom att månadens box kom så hämtade jag ju även ut min nya högtalare som jag visade upp i förra inlägget och faktum är att jag nästan redan nu funderar på att klicka hen en till av samma modell då den jag köpt är riktigt gryn kvalite på.🙏🏻✌🏻

Men så åter till dagen. Jag hade idag tänkt att jag ska ta mig en sväng på stan då jag måste hitta julklappar (har inte köpt en enda än haha) och senare ikväll ska jag och far ut och käka. Har jag tur lyckas jag sova en stund nu här på morgonkvisten men jag får se till att inte sova längre än till klockan tio isåfall för annars kommer jag bara ställa till det mera med sömnen känns det som.

Jag hoppas iallafall att ni alla får en jätte fin fredag nu så länge så hörs vi senare, puss.♥️